TOROS DEVLET HASTANESİ

Güncelleme Tarihi: 29/12/2017

MERSİN TOROS DEVLET HASTANESİ

TOPLUM RUH SAĞLIĞI MERKEZİ

Ağır ruhsal bozukluğu olan bireylerin topluma kazandırılmasını amaçlayan TOPLUM RUH SAĞLIĞI MERKEZİMİZ  hizmet vermeye başlamıştır.

Merkezimizde hastalar ve yakınları, hastalıkları hakkında bilinçlendirilmekte; hastaların tedavi ve takipleri, rehabilitasyonları, beceri kazandırma eğitimleri yapılmakta ve çeşitli sosyal etkinlikler düzenlenmektedir.

- ŞİZOFRENİ
- PSİKOTİK BOZUKLUK
- ŞİZOAFFEKTİF BOZUKLUK
- DUYGU-DURUM BOZUKLARI tanılarıyla tedavi görmekte olan tüm hastalar ve yakınları;

Toplum Ruh Sağlığı Merkezimize ya da Mersin Toros Devlet Hastanesi Psikiyatri Polikliniklerine gelerek merkezimizin hizmetlerinden yararlanabilir.

Merkezimizde verilen tüm hizmetler  psikiyatri  uzman hekimleri , psikologlar, hemşireler, sosyal hizmet uzmanları  ve uğraş öğretmenleri tarafından verilmektedir.

Merkezimizde yapılan tüm çalışmalar; Sağlık Bakanlığı bünyesinde olup ÜCRETSİZ olarak gerçekleştirilmektedir.

ADRES:
MESUDİYE MAHALLESİ  5103 – 5122 SOKAK